Word

Soms, heel soms… eigenlijk best wel af en toe wordt mijn ‘geen haast’-houding op de proef gesteld. Lekker aan’t typen en ineens raakt Word in een epileptische absence. Slaat-ie vast, afwezig, druk met… iets. Auto save misschien, maar míjn god, waarom mag ik dan niet tegelijkertijd door typen? Dan lijkt mijn laptop een stiekem platgedrukte, zwartgeverfde Commodore 64, met in plaats van een harde schijf een taperecorder.

Waarom loopt het allemaal zo traag, meneer Microsoft!? Ja, ik had inderdaad eerder kunnen beginnen aan mijn klus, maar kom op! Bouwt u alstublieft een optie in de nieuwe versie om deze ‘Micropauzes’ uit te vinken? Ik kies graag mijn eigen zen-momentjes – liefst na mijn deadline. Stuurt u mij gerust een mail als u interesse heeft in mijn andere frustraties, pardon: verbetertips. De slogan ‘Let’s make things better’ is trouwens weer beschikbaar.

Zo, dat lucht op.

Een gedachte over “Word

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.