Transformers

Beste meneer Bay. U heeft er nu al vier keer een potje van gemaakt. Zo had ik het me dus echt niet voorgesteld. Zullen we afspreken dat u mij het script voor deel 5 laat bekijken? Ik kan er zeker weten nog wel wat plotfoutjes uit halen, en doordat ik er vroeger uren – nee, dágen – mee gespeeld heb, heb ik vast nog wel een paar suggesties.

U weet mij te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.