Waar blijf je nou?

Die bloemkool in kleine roosjes gesneden, eventjes aangebakken met een uitje, een teentje knoflook, een flinke schep kerriepoeder en wat sambal, daarna tien minuutjes gesmoord – met deksel op de pan – in een laagje kippenbouillon, waarna ik kipfiletreepjes toevoegde met kokosmelk en een flinke eetlepel sojasaus en dit zachtjes liet sudderen tot de kip gaar was, waarna ik er – vlak voor het opdienen – een in plakjes gesneden halve komkommer zonder zaadlijsten, een paar flinke scheuten vissaus, een theelepeltje sesamolie, een gehakt bosje koriander en wat versgemalen witte peper aan toevoegde en die ik serveer met basmatirijst eet niet zichzelf op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.