Hoop

Neem je zelf ook weleens de tram*? Heb je toen misschien die blinde vrouw gezien met haar geleidehond, die elke ochtend rond half 8 instapt? Schrok je toen? Hoopte je – net als ik, op een van die ochtenden dat ik nog met de tram naar mijn werk ging en het perron weer bezaaid was met glas – dat haar hond niet in een van die duizenden scherven zou gaan staan?

Vanmorgen lag er weer een hoopje glasgruis te glinsteren in het opkomende ochtendlicht, en ik moest gelijk weer aan die blinde vrouw denken. Heb je dit keer ‘netjes’ gewacht tot na half 8? Vast niet: het wordt al vroeg licht.

Sukkel.

* tram 19, halte Anthony Fokkersingel, Ypenburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.