Leges

De parkeervergunning van m’n ouders kan alleen nog maar online worden aangevraagd, niet meer via een loket, dus hielp ik ze een handje. Maar hoezo dan die leges, oftewel ‘vergoeding voor zekere werkzaamheden door ambtenaren van stadhuis enz.’? Waarbij ‘zekere’ die werkzaamheden juist wat ónzeker, vaag maakt.

Toevoeging (22/9/15): Ik was de bezoekerskaart vergeten aan te klikken, en ja hoor: nog een keer die f#cking leges. Nu zie ik een ambtenaar voor me die kreunend en klagend nog een keer diezelfde zekere werkzaamheden moet uitvoeren. Stakker. Ik ga er maar van uit dat die 5 euro en 5 cent dit weer goedmaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s