Hiernumaals

Het leven na de dood is niet iets wat me op dít moment echt bezighoudt, en bovendien ben ik van het ‘eerst zien, dan geloven’. Maar ruwweg heb je volgens mij twee smaken: een hemel, of reïncarnatie. Of ‘niets’, maar dat vind ik smaakloos.

Het nadeel van geloven in een hemel is dat we er ‘hier beneden’ een zooitje van kunnen maken. Geloof je daarentegen in reïncarnatie, dan ben je neem ik aan meer geneigd het ‘hiernumaals’ netjes te houden, omdat je weer terugkomt – als mens, of als vis.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.