Het Joshuaprofiel

Het Joshuaprofiel gaat onder andere over de ontvoering en mishandeling van een meisje. De schrijver, Sebastian Fitzek, is getrouwd en vader van twee jonge kinderen. In zijn dankwoord licht hij toe hoe hij zijn angsten – alle gruwelijke dingen die hem en zijn gezin zouden kunnen overkomen – bezweert door erover te schrijven.

Ik kan me zo voorstellen dat dit voor meer (thriller)schrijvers opgaat. Mooi meegenomen als het dan ook nog een bestseller wordt.

2 gedachten over “Het Joshuaprofiel

  1. Klopt, ben onlangs gaan ‘affiliaten’; zie ook mijn post ‘Boekwinkeltje’. Ik schrijf geen recensies trouwens. Ik denk niet dat mijn opdrachtgevers het op prijs zouden stellen als ik een boek afkraak. Aanraden doe ik wél. Zie zojuist genoemde post.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.