Page-turners

Veel mensen lezen op het toilet. Liefst op papier, net als ik, neem ik aan althans – bij mij ligt er altijd een Volkskrant-magazine op de wc. Dus waarom bestaat er eigenlijk nog geen bedrukt wc-papier, met artikelen of gedichtjes of korte verhalen? Iets voor Page misschien? ‘Page-turners’, bedacht ik net, toen ik even op de wc zat zonder leesvoer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.