DnB

Vroeger, toen ik nog ICT’er was, programmeerde ik m’n beste code terwijl ik drum and bass draaide. Nu, tijdens het redigeren van teksten, zet ik het nog steeds graag op. Opgejut door de beats raak ik in een hogere versnelling terwijl de sweepende synthesizerakkoorden Seven-Up door m’n aderen laten stromen. Auditieve drugs. Oude drugs intussen, dat wel, maar nog niet verlopen.

Check LTJ Bukem, Black Sun Empire, Photek… to name a few.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.