Typfoutjes

Twee typfoutjes in twee stukjes in dezelfde week! Ik kan er natuurlijk mijn kleverige toetsen de schuld van geven (je weet wel: bloed, zweet en tranen), maar als redacteur kan ik me geen taalfouten permitteren. Dus vanaf nu: zie je een foutje? De eerste melder trakteer ik op koffie, bier of wijn.

Mits je een beetje in de buurt woont van Den Haag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.