Harlan Coben

Gisteravond las ik De verbeelding uit, van Harlan Coben. Briljant, zoals altijd. In het dankwoord las ik dat Coben de donateurs van een goed doel (welke laat hij niet weten) beloont door personages in zijn volgende boek naar hen te vernoemen. Mooi gebaar! En een goede stok achter de deur om te blijven schrijven natuurlijk.

Dat blijkt wel: in oktober verschijnt er nóg een Coben. En één keer raden wie de vertaling persklaar mag maken!

5 gedachten over “Harlan Coben

    1. Er zijn maar een paar thrillerauteurs die bij Coben in de buurt komen. Lees vooral ook ‘Zes jaar’ en ‘Ik mis je’. Cobens vrouwelijke evenknie is Rosemund Lupton: haar thriller ‘Dochter’ gaf me aan één stuk door kippenvel. En dat laatste maakt wat mij betreft het verschil tussen een leuke en een briljante thriller.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.