Datingsiteprofiel

(Ik twijfel nog, maar heb mijn profieltekst alvast klaar.)

Ooit had ik hier een profiel, tot ik besloot jou liever in het echt, via oogcontact en een glimlach te ontmoeten. Misschien héb ik je ook ontmoet, maar durfde ik je niet mee uit te vragen. Dus dan maar weer ‘ouderwets’…

Wat ouderwets betreft: ik ben maar sporadisch online, heb geen smartphone, geen Facebook en een hekel aan schermpjes (en eerlijk gezegd ook aan datingsites). Wat mij betreft spreken we gewoon snel af. Dan weten we gelijk wat we van elkaar vinden; al vind ik het prima als je me dat de volgende dag via een sms’je laat weten. Een gezellige avond kan ik sowieso garanderen, of het nou bij één keer blijft of niet.

Beetje voorbarig, maar dan heb ik het maar alvast op tafel gegooid: ik heb geen kinderwens en m’n werk (freelance redacteur) slokt momenteel bijna al mijn tijd op. Liefst spreken we een paar keer per week af, niet elke dag. Dan heb ik je tenminste wat te vertellen 🙂

Ik kan niet zeggen op wat voor ‘type’ ik val. Eigenlijk vind ik dat een kleinerend woord: jij past vast niet in één hokje, toch? Het enige waar ik op afknap is als je gaat zitten smartphonen tijdens onze eerste date.

Zie ik je binnenkort?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s