Dromen over muziek

Vorige week droomde ik twee keer over muziek.

In de eerste droom was ik op een soort reünie. Met een paar oude bekenden, waaronder een oud-collega en een oud-studiegenoot, stond ik te dansen op Salt n Pepa’s ‘Push it’. Ik voelde me behoorlijk ongemakkelijk. Bekeken. Net als in het echt waarschijnlijk; ik heb in geen jaren op een dansvloer gestaan.

Tweede droom. Ik liep een schitterende kathedraal binnen en bij de beginklanken van een vioolconcert sprongen de tranen me in de ogen. De droom spatte helaas veel te snel uiteen (en ik werd met droge wangen wakker).

Droomduiding?

Eén: vaker naar vioolconcerten. Twee: ik word nu echt een ouwe lul.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.