Prullenbak

Onder Populair, hiernaast, vind je mijn populairste stukjes. Zie ik daar een onbekende titel kijk ik altijd even wat ik ook alweer te melden had. Soms verrassend, dan zet ik hem weer even bovenaan (‘sticky’). Soms tenenkrommend, dan verdwijnt-ie – hatsaflats – in de prullenbak.

Dus bedankt voor het aanklikken!

 

 

3 gedachten over “Prullenbak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.