Selfpubber, vergeet je de redactie niet?

Met dit artikel hoop ik de eigenwijze selfpubber te bereiken die op het punt staat zijn of haar boek zónder redactieslag in het schap te plaatsen. Aan de hand van het redactieproces bij uitgevers wil ik verduidelijken dat redactie meer inhoudt dan het aanklikken van de spellingchecker – wat me voor zich leek spreken, tot … Meer lezen (op Ogma).

5 gedachten over “Selfpubber, vergeet je de redactie niet?

  1. Zeer interessant… ik houd het bij bloggen, maar mijn grote angst is dat mijn blog plots zou verdwijnen en dat ik dan niks meer op papier heb (wat nu dus al zo is). Wat raad je me aan? Deze schrik kreeg ik vandaag pas goed nadat ik hoorde over de cyberaanvallen. Je weet maar nooit…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.