Hardlopen (7) / Dilemma’s

Zzp-dilemma’s: hoe laat ga ik hardlopen?

Gelijk uit bed was het voornemen, maar dit lukt me om een of andere reden zelden. Uurtje of tien, als m’n ontbijt een beetje is gezakt dan? Neh, dan kriebelt het en wil ik naar een van mijn koffietentjes fietsen voor een cappuccino en om m’n mail te checken (ik ben thuis offline, lang verhaal). Vlak voor de lunch dan, zo rond halfeen? Neh, dan heb ik hónger. Vlak voor het avondeten? Zelfde verhaal.

Drie uur, dat lijkt het perfecte tijdstip: lunch intussen gezakt, alweer twee uurtjes gewerkt dus toe aan een break en als het straks winter is, is het tenminste nog licht rond die tijd.

’s Zomers daarentegen is het drie uur ’s middags vaak te heet, maar dan ga ik na het avondeten vaak fietsen, dat kan tenminste wél op een volle maag. Al kan ik dan diezelfde avond geen uren meer achter m’n laptop maken.

Dilemma’s, dilemma’s…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.