The purpose?

In de nachttrein naar Berlijn raakte ik aan de praat met mijn coupégenoot en hoe dieper we de nacht in reden, hoe dieper het gesprek werd. Op zijn vraag ‘What do you think is the purpose of things, of live, of everything?’ begon ik wat te sputteren, wat ik wel vaker doe als ik er niet precies bij kan.

Schrijvend kom ik meestal beter uit m’n woorden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.