Meer romans, please

Ik las en lees graag thrillers en zal dit altijd blijven doen – bij een goed geschreven thriller duurt zelfs het omslaan van de pagina me te lang – maar elke week een andere gruweldood begint wat veel te worden. Bovendien snak ik naar meer mooie romans, oftewel verhalen die geen spanningsboog nodig hebben om mij toch zo snel mogelijk die bladzijde om te willen laten slaan.

Dus ben ik ontzettend blij dat ik onlangs twee romans heb mogen redigeren, voor Lebowski. Een andere uitgever heb ik deze week gevraagd of ik meer romans persklaar mag maken. Ik wacht nog op hun antwoord, maar door het hier alvast ‘secretiaans’ het universum in te sturen, hoop ik dat mijn wens gehoor krijgt.

Ik hou je op de hoogte…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.