Een warme herinnering

Terwijl ik op mijn bank zit en de zon schuin naar binnen schijnt, kan ik me ineens heel levendig die gemengde geur voor de geest halen van sigarenrook plus het opgewarmde interieur van de Golf van mijn vader, waarin we vroeger naar het Hochwald-vakantiepark, in Duitsland, reden.

Het autoraampje naast mijn vader staat op een kier, om de rook te laten ontsnappen en voor wat koelte. Ik zit naast hem, mijn moeder en broertje zitten op de achterbank; mijn moeder is de enige die af en toe wat zegt. Ik draai tapes: Synthesizer Greatest, Phil Collins, een kleine dertig minuten tot de andere kant.

 

2 gedachten over “Een warme herinnering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.