Verlangen naar een relatie

Mijn verlangen naar een relatie duurt ongeveer tot aan het ontbijt. Daarna vind ik het heerlijk dat ik op een dag als vandaag – het is weekend – niets ‘leuks’ hoef te ‘gaan doen’.

Zou ik nu een vriendin hebben, zou ik me (en dat herinner ik me nog goed van mijn eerdere relaties) verplicht voelen iets te ondernemen. Eropuit te gaan, statten, shoppen, whatever. Want de hele dag sámen binnen zitten is geen optie. Ik heb namelijk, behalve boeken en de zaterdagbijlagen, geen enkel vertier in huis – ik ben offline, heb geen tv, mijn piano heb ik verkocht en ik ben, nu we zijn uitontbeten, voorlopig even uitgekletst en uitgeluisterd.

Tuurlijk, vanavond ben je weer meer dan welkom. Kook ik wat lekkers van Bill Granger of uit de Allerhande, neem jij een toetje mee en duiken we vervolgens met volle buik tussen de lakens. Maar daarná, als het pas halverwege de avond is…

Draait er nog een leuke film?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.