Books ’n Beers

Nogmaals: how’bout een café waar ik ’s avonds mijn laptop kan openklappen tussen andere laptoppers, zoals ik dat overdag in koffietentjes doe. Een café met een lange tafel en een paar luie stoelen en banken, à la Starbucks en de Coffee Company. Een café waar ik in m’n eentje naartoe kan om daar te lezen of nog wat te werken, zónder dat ik als excentriekeling word bekeken (zoals die paar keer dat ik mijn laptop mee naar de kroeg nam).

Een café zonder schreeuwende muziek, zodat je je op je boek of studie of werk kunt concentreren en elkaar kunt verstaan zonder te hoeven schreeuwen. Met vanzelfsprekend een grote boekenkast, waarin je gelezen boeken kunt achterlaten (eventueel met een kort commentaar voorin) en nieuwe uit mag meenemen. En met élk geval een goeie stout op de tap.

Dus: horecaondernemers in Delft en omstreken? Ik weet al een naam.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s