Books ’n Beers

How’bout een café waar ik ’s avonds mijn boek of laptop kan openklappen tussen andere lezers en laptoppers. Een café met een lange tafel en – vooral – luie stoelen en banken, à la Starbucks en de Coffee Company, met service-at-the-bar (en liefst zónder ‘TOSTI’s!’). Een café waar ik in m’n eentje naartoe kan om daar te lezen of nog wat te werken, dus zonder met iemand af te hoeven spreken en zónder dat ik als excentriekeling word bekeken (zoals die keer dat ik mijn laptop meenam naar de kroeg).

Een café zonder schreeuwende muziek, zodat je je op je boek of studie of werk kunt concentreren en elkaar kunt verstaan zonder te hoeven schreeuwen. Met vanzelfsprekend een grote boekenkast, waarin je gelezen boeken kunt achterlaten (eventueel met een kort commentaar voorin) en nieuwe uit mag meenemen. En liefst met een goeie stout op de tap.

Dus: horecaondernemers in Delft en omstreken? Ik weet al een naam…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.