Venkelzaadpesto

Gegeven dat dit geen receptenblog is, ga ik niet helemaal uitschrijven hoe je van geroosterde pijnboompitten, wat zout, venkelzaad en olijfolie een lekkere alternatieve pesto maakt, die goed combineert met gehalveerde cocktailtomaatjes, gekookte volkoren pasta, tonijn uit blik, een zakje babyspinazie en citroenrasp, die je in deze volgorde toevoegt aan een hapjespan waarin je vijf minuutjes drie fijngehakte knoflookteentjes met wat gedroogde chilivlokken hebt laten baken op laag vuur, en waarop je, eenmaal op je bord, nog wat brokken buffelmozzarella legt, maar ik wil het toch even gezegd hebben.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s