Een avondje de diepte in

Die koffiedates met collega’s bevallen me príma. Een uurtje, soms twee, een-op-een, aan de koffie, kletsen over het werk, de voor- en nadelen van freelancen, tarieven, opdrachtgevers, noem maar op. Zo ben ik op m’n best, krijg ik niet de kans me af te vragen waar ik het nóú weer over moet hebben.

Hetzelfde ervaar ik als ik op reis ben. Dan ga ik een avondje wat drinken of uit eten met iemand die ik onderweg of ter plekke heb leren kennen of – al heb ik mijn account intussen opgeheven, dus vandaar in de verleden tijd – sprak ik af met Couch Surfers, waar ik soms wel soms niet bleef slapen, daar ging het me niet eens om. Ook dan ben ik een spraakwaterval én luisterend oor, heerlijk ongeremd, gerustgesteld door het gegeven dat de ander (of ik) een dag later weer is verdwenen.

Zo zou ik ook willen daten: een avondje kletsen, lachen, leren, luisteren en, wie weet, liefhebben, om eind van de avond of de volgende ochtend weer afscheid te nemen. Ik voel me nu eenmaal vrijer met een ‘deadline’ in het vooruitzicht.

Als ik dit stukje nu eens gebruik als profieltekst? Dan nog een keuze maken tussen alle 327 datingsites.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.