Horizonbeperking

Eerst dacht ik dat het bordje met ‘Barista is a DJ’ naast de platenspeler grappig bedoeld was, maar het zijn daadwerkelijk de barista’s die de platen omdraaien. Oude Motown- en jazzplaten, waar ik heerlijk op kan werken. Dat geldt tevens voor de lage banken: als ik mijn laptop op m’n lap kan plaatsen, kan ik me veel beter concentreren dan aan een tafel. Hou het maar op ‘horizonbeperking’.

En speaking of beter concentreren: service at the bar, dus geen bediening aan tafel, wat niet alleen opgaat voor Café Huracan in Vilnius, waar ik nu zit, maar voor vrijwel élk koffietentje in Litouwen en Letland. Zelfs in veel eettentjes betaal je hier vooraf, dat maakt het véél minder ongemakkelijk om in je eentje ‘uit eten’ te gaan.

Iemand interesse in een appartementje in Ypenburg?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.