Tzum in tachtig woorden

Recensies zonder ballen, ‘literaire’ achterklap met een hoog Albert Verlinde-gehalte (met wie doet Gordon het, of korter: met wie niet?), obsessies met de laatste kijkcijfers van het zoveelste boekenprogramma op tv (want kijkcijfers hebben nog altijd meer gewicht dan clicks, begrijp ik), gesponsord door die niet-lokale boekengigant (al snap ik, er moet geld binnenkomen, ook al zie ik lang niet alleen leesbare ‘pillen’ voorbijkomen), maar met párels van tachtigwoordencolumns die eigenlijk een eigen podium verdienen. (Albert Verlinde-gehalte als één woord: hét Albert Verlinde-gehalte.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.